Drumurile naționale nu sunt fier vechi!

Publicat de Adina on miercuri, ianuarie 30, 2013




În nu știu ce localitate din jud. Argeș, 6 bărbați au fost prinși furând stâlpii de rezistență ce susțineau un drum național pentru a-i duce la fier vechi și a-i transforma în bani. Din păcate nu este singurul caz de acest gen, dar este ultimul de care am auzit.

Pe lângă faptul că acei bărbați sunt niște inconștienți și nu își dau seama că pun viețile trecătorilor în pericol, de condamnat cred că sunt firmele care acceptă să primească orice fel de fier, fără să se întrebe de unde provine.

Ar merge o lege care să oblige firmele să plătească toate daunele care au fost cauzate de astfel de situații. Simplu. Facem un calcul la cât s-a furat, împărțim la numărul de firme cu un astfel de profil și gata, problema e rezolvată. Nu-i așa că a doua oară îl întrebi pe nenea hoțul și de unde o are pe mă-sa, înainte de a lua fierul și a-i da banii pe el? Că nu o să îți convină să plătești ca prostul pentru că...până la urmă tot tu ești prost.

Îți vine unul cu 7 șine de cale ferată iar tu ca firmă închizi ochii? Păi meriți să te pape pușcăria! Și în felul acesta, dacă domnii hoți nu mai au unde să vândă, cred că nici nu o să se mai chinuie să fure. Dar stau și mă gândesc că din moment ce nu există legi prea dure în acest sens, poate multe dintre firmele de colectare aparțin chiar celor care ar trebui să se ocupe de această problemă...și nimeni nu e atât de nebun să se auto-pedepsească!

1 comentarii:

Comment by Adriana Dan on 6 martie 2013 la 07:25

PLATFORMA GPT (esti platit sa) NOU LANSATA IN ROMANIA !
Iata cateva motive pentru care trebuie sa-ti faci un cont acum:
* primesti 5$ BONUS la inregistrare
* poti lucra de acasa sau de la birou
* nu ai un program fix, esti propriul tau sef
* rezolvi sarcini simple sau complexe pentru care primesti intre 0.05$ sau 50$
* ai un venit pasiv din activitatea echipei tale
* nu trebuie sa instalezi nimic pe calculator
* ai acces in timp real la contul tau
Pentru a afla mai multe si pentru inscriere, copiaza linkul de mai jos in bara de adrese a browserului tau.
http://www.viespar.ro/?reff=3e3c75909894916cd3d86d1448e26cdc

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...